Alege o pisică și…cunoaște-te MAI BINE. Testul care îți dezvăluie personalitatea ascunsă. Vezi ce spune asta despre tine.

784

Deși poate acest test ți se pare o glumă, are totuși o parte practică și foarte interesantă întrucât relevă aspecte importante ale personalității dumeavoastră.

 

Pisica numărul 1: ești o prietenă grozavă și realistă

Dacă ai ales pisica din prima imagine, care este o siameză, ai o personalitate deschisă, ești atașată de prietenii tăi și știi cum să îi încurajezi când trec prin momente grele. Datorită firii tale plăcute, persoanele apropiate îți cer mereu sfatul și se simt foarte bine alături de tine. Ești diplomată și nu împarți niciodată lucrurile în rele și bune. Încerci mereu să găsești un compromis să fie toată lumea mulțumită.

Pisica numărul 2: ești curioasă și empatică

Pisica din cea de a doua imagine, o americană cu păr scurt, este reprezentativă pentru o personalitate curioasă, creativă, constructivă și profund morală. Ești apreciată de cei care te cunosc pentru că ești mereu alături de ei și știi să le păstrezi secretele. Îți place să lupți pentru adevăr și faci tot posibilul să fii cât mai corectă.

Citește mai departe pe www.libertateapentrufemei.ro

loading...