Catalin Maruta este DISTRUS. Un prieten de-al sau a decedat in Bruxelles.

1256

Catalin Maruta, celebrul prezentator de la ” La Maruta ” a primit o veste foarte trista in decursul zilei de astazi. Un fost coleg din liceu a fost gasit fara suflare pe strazile din Bruxelles.

Conform cancan.ro Laurenţiu Ciontescu, in varsta de 38 de ani, a fost gasit fara suflare pe o strada din Bruxelles. Barbatul a fost coleg de liceu cu Cătălin Măruţă, care era cu un an mai mic decât el. Potrivit informatiile aparute dupa moartea tanarului, Laurentiu si Catalin s-au certat, la un moment dat, insa au trecut peste acest episod odata ajunsi la maturitate.

O amica de-a sa, Frédérique Monet‎, a scris un mesaj pe reteaua de socializare. „Sunt o prietenă foarte apropiată a lui Laurenţiu şi am greaua sarcină de a vă anunţa decesul său, care a survenit în dimineaţa zilei de luni 19 octombrie. Laurenţiu a fost găsit inconştient. Serviciile de urgenţă au fost chemate, dar nu l-au putut readuce la viaţă. Foarte îngrijorată de absenţa sa şi cum nu reuşeam să-l contactez telefonic, am apelat în cursul zilei poliţia, iar în cursul serii am contactat serviciile de urgenţă a mai multor spitale. Astfel, am aflat de decesul său spre orele 23, luni seara“.

 

loading...