Cum se face AUDIENȚĂ în Franța. Invitata a refuzat să fie sărutată, iar prezentatorul a atins-o unde nu trebuie…VIDEO

11387

Scena s-a derulat în cadrul emisiunii franceze TPMP și a devenit imediat virală pe internet.

Soraya (21 de ani), juca rolul lui Kim Kardashian într-o scenă menită să parodieze jaful suferit de celebra vedetă în Paris, potrivit The Independent.În aceeași scenă, Maire juca rolul celui care a spart ușa de la camera hotelului.

După ce Soraya a fost „eliberată”, prezentatorul a sugerat ca aceasta să-l sărute, drept compensare. Aceasta nu a acceptat, spunând clar „Nu”. Gazda și Hanouna au insistat, susținând că Soraya ar fi acceptat sărutul, însă femeia a spus încă o dată: „Am spus nu!”.

soraya hanouna

Însă ce a urmat după acest refuz destul de vehement al vedetei i-a lăsat mască pe telespectatorii francezi. Prezentatorul a sărutat-o pe sân pe femeie, după cum se poate vedea în imaginile de mai jos.

Incidentul i-a determinat pe unii telespectatori să formuleze plângeri la Consiliul Superior al Audiovizualului (CSA) din Franța, iar reprezentanții instituției au pornit o investigație pentru a afla ce s-a întâmplat. „CSA a primit peste 250 de plângeri în legătură cu programul 35 de ore de Baba. O investigație va fi lansată curând”, sună mesajul publicat de CSA pe pagina oficială de Twitter.

Sursa: click.ro

loading...