EXCLUSIV.Uite-o pe Mariana Moculescu la videochat: «Îi place să fie privită când …”Imaginile care au SCANDALIZAT o țară întreagă!

18649

mariana moculescu

Mariana Moculescu s-a săturat de sărăcie și de scandalurile cu bărbații din viața ei, așa că a părăsit România pentru a-și câștiga existența în străinătatea.

Aceasta s-a stabilit în Austria și și-a ales deja o meserie bine plătită, pentru a se înreține: face videochat.

Deja am un cont pe un chat american. Dansez, mă misc in faţa camerei. Sunt imbrăcata in voaluri transparente, coafata, machiata, pe tocuri. Am făcut până acum câteva mii de euro“, a spus ea, fericită si incântată că va incepe o viata nouăMoculeasca face bani frumosi in Austria

Fostul său soț, Horia Moculescu, s-a declarat mai mult decât împăcat cu decizia Marianei și a recunoscut că nu îi va simți lipsa absolut deloc.

“Nu o să-mi fie dor de ea. Mi-ar  fost dor daca ar fi fost cea de acum 26 de ani. Mi-ar părea rău dacă s-ar intoarce, pentru că s-ar intoarce foarte invinsă. Nu mă interesează ce face ea, eu imi fac banii in alt fel. Singura ei calitate este Nidia. Nu stii cum e ca dimineata, cand te trezesti, să stii că o să ai o zi linistită“, a declarat el in exclusivitate la Mărută.

 

loading...