Iti SFASAIE SUFLETUL! Au inceput inmormantarile. Parintii isi conduc copiii pe ultimul drum. “Pa, sufletelul mamii! Vine si mami repede!”

3145

O imagine de cosmar a pus stapanire pe Romania. Numarul mortilor in clubul Colectiv pare sa nu se mai sfarseasca vreodata. Tinerii care lupta secunda cu secunda in fata mortii pierd batalia unul cate unul.

Parinti, ai caror copii si-au pierdut viata in incendiul cumplit varsa lacrimi pentru ingerasii lor care au plecat sa se distreze intr-o fosta fabrica pionierul.

“Pa, sufletelul mamii! Vine si mami repede!” striga o mama care potrivit medicilor i s-au administrat 3 tipuri de calmante.

Este o zi trista si din pacate, suntem atat de fragili in fata mortii incat nu putem spune decat : Dumnezeu sa-i ierte !

In momentul de fata, numarul celor care si-au pierdut viata este de 32, insa alte 80 de suflete sunt inca in stare critica. Medicii sunt in alerta. ” Ii vad vorbind cu rudele lor, iar 30 minute mai tarziu aflu ca sunt la terapie intensiva. Astea sunt consecindele incendiilor. Noi, ca medici, suntem rezervati, in astfel de cazuri nu putem da pronosticuri, nu putem sa le dam sperante familiilor. Trebuie doar sa ne rugam la Dumnezeu si sa fim alaturi de ei! ”

loading...