ȘOCANT! Românii din Italia stârnesc REVOLUȚIE! Au ieșit ÎN STRADĂ și PROTESTEAZĂ în FAȚA AMBASADEI! ”E timpul să….” N-o să-ți VINĂ SĂ CREZI CE LI S-A ÎNTÂMPLAT!

28579

”Vă invităm să transmiteţi Parlamentului şi Guvernului pline de penali, nemulţumirile voastre legitime.

Cel mai toxic Parlament al României din 1990-2015, trebuie trimis acasă urgent, indiferent de culoarea politică a membrilor săi, fără excepţie.

Să protestăm împotriva privilegiilor şi imunităţilor în spatele cărora şi-au desăvârşit jaful ţării politicenii din toate partidele ultimelor două decenii.

Diaspora a dovedit că nu poate fi manipulată cu aceeaşi uşurinţă de puşcăriabilii politicii României, chiar dacă în ultimii ani, golanii clasei politice au venit după noi în lume, cu ajutorul tentaculelor politice aşa numite filiale diaspora.

E timpul să vă luaţi labele de pe sufletele noastre “stimabili” politicieni.

Este imposibil ca o ţară ca România să nu aibă resurse umane oneste, care să înlocuiască imediat gaşca de prădători de la putere, prin alegeri libere, fără hoţii şi trocuri electorale.

Nu îți uita statutul de cetăţean liber al Europei. Distribuie și prietenilor!”

Este un manifest pe care românii din Italia l-au realizat și care circulă fără încetare pe rețelele de socializare. Întreg protestul a fost pus la cale de partidul Identitatea Românească din Italia, singura organizație a apărat fără încetare drepturile românilor încă de la înființare. Acest demers al organizației s-a concretizat. Aprox. 5000 de români protestează și scandează lozinci împotriva clasei politice, chiar în fața Ambasadei României la Roma. Vă vom ține la curent cu noile informații, referitoare la acest demers al co-naționalilor noștri plecați peste hotare.

loading...